Weber Gasgrill Test – Find den rigtige gasgrill til dit behov
Weber gasgrill test

Weber Gasgrill Test – Find den rigtige gasgrill til dit behov

0 22

Er du også blevet helt vild med at grille på gas? Det er nemt og hurtigt, og du kan tilpasse varmen efter behov. Herunder kan du se mit bud på Weber gasgrills til ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de er udstyret med Webers originale Flavorizer Bars, som giver den lækre, autentiske grillsmag, som vi alle elsker. Om end du foretrækker en lille sag, der kan tages med på tur eller en ordentlig krabat, der kan imponere naboerne, så har Weber en gasgrill til dig.

Go-Anywhere Gas

Go anywhere gas

Vi starter i det små med denne kompakte, transportable gasgrill. Den er perfekt til at tage med på stranden, på camping eller i sommerhuset, og den er udformet således, at den let kan ligge i bagagerummet eller magasinet på campingvognen. Grillens to ben hæver den fra jorden, når den er varm, men de foldes let ind, så den er til at håndtere under transport.

Der findes efterhånden et hav af transportable kulgrills, men med Webers lille gasgrill er du klar til at tilberede lækre pølser og bøffer på et splitsekund, og du slipper oven i købet for at slæbe kul og tændblokke med på diverse udflugter. Der er heller intet besvær med at skille sig af med varme kul, inden turen går hjemad.

Er du en af dem, der nyder at tage på spontane ture, når vejret er til det, så er Go-Anywhere Gas en god makker at have med i bilen. Set til kr. 799,- (prisen kan variere)

Gå til forhandler

Q3200 med sideborde

Weber Q3200 med sideborde

Weber Q3200 er en moderne gasgrill til dig, der gerne vil kunne grille i hverdagen uden at have et kæmpe monstrum stående i haven. Det er en lille grill med overraskende rummelighed og alt hvad du har brug for.

De to arbejdsborde giver lidt ekstra plads til forberedelse og afsætning af maden, og de kan foldes ind, når de ikke skal bruges. Under det ene bord er en praktisk skuffe, hvor du kan opbevare dine grillredskaber, så de altid er lige ved hånden. Grillen er på hjul og kan derfor nemt flyttes rundt i haven eller frem og tilbage til redskabsskuret.

Gasgrillen er udstyret med to brændere, hvilket giver mulighed for at grille både ved direkte og indirekte varme. Den egner sig dermed lige godt til de hurtige pølser og bøffer som den langtidsstegte, saftige pulled pork, eller hvad hjertet ellers kunne begære. Termometeret sikrer, at du hele tiden har styr på, hvor varmt der er inde i grillen, og med lys i låget kan du også se, hvad du laver, når der er blevet mørkt.

Set på tilbud til kr. 2.999,-

Gå til forhandler

Spirit E-310 Original

Weber spirit e-310 original

Denne model er et godt valg til familien, der ønsker sig en alsidig gasgrill. I hverdagene er den hurtig at tænde op til aftensmaden, og til de særlige lejligheder kan den snildt rumme større udskæringer, såsom en hel lammekølle eller den store, sprøde and til Mortensaften og jul. Det er en gedigen gasgrill med 3 brændere, som kan bruges til alt fra pølsestegning til pizzabagning, så slip bare kreativiteten løs!

Weber Spirit E-310 har elektronisk tænding og trinløs regulering af gassen. Du kan altså selv styre, hvor hårdt den skal brænde. Temperaturen kan du holde øje med på det indbyggede termometer i låget.

Inde i grillen er der en opsamlingsbakke, som fanger alt det, der falder ned under madlavningen. Under denne er der en lille foliebakke, som opsamler alt det flydende, der løber af kødet. På den måde kan du bruge stegeskyen til en lækker sauce i stedet for at lade det gå til spilde.

På grillens sider er der monteret små borde, som kan bruges til forberedelse eller afsætning af den færdige mad.

Set til kr. 3.449,-

Gå til forhandler

Genesis E-330 med gasblus

Weber Genesis e-330 gasblus

Weber Genesis E-330 er en luksus gasgrill, der kan alt. Bogstaveligt talt. Af den grund er den også en af danskernes foretrukne gasgrills, da den samtidig er til at betale sig fra.

Det er en stor grill med 3 brændere, hvilket giver mulighed for at grille ved både direkte og indirekte varme. Den er derfor yderst velegnet til en stor steg eller hele fjerkræ, som kan ligge og hygge sig længe under det energibesparende termolåg uden at blive tørt. Du kan også hele tiden holde øje med temperaturen inde i grillen med det indbyggede termometer. Grillen er desuden ideel til bagning af både pizzaer, brød og lækre kager, fordi du kan kontrollere varmen meget præcist.

Genesis E-330 har, som en ekstra gadget, et praktisk sideblus, så du kan klare al madlavningen ude ved grillen. Mens kød, grøntsager og brød ligger på risten, kan du koge kartofler eller lave sovs på blusset. Hvis du ikke skal bruge gasblusset, kan du også bare holde låget lukket og bruge pladsen til tilberedning eller afsætning. Det er en grill med uendelige muligheder til en rigtig grillmaster.

Set til kr. 6.119,-

Gå til forhandler

Flere lækkerier fra Weber

Der er mange flere Weber gasgrills at finde på f.eks. www.xl-byg.dk. Her er også et stort udvalg af udstyr til grillen og lækkert tilbehør til madlavningen fra Weber.

God fornøjelse med dit grillkøb!

TIPS FRA ANDRE BRUGERE

Tilføj et tip til artiklen