Pineapple Lampe: Nyskabende design og lækker belysning
Pineapple lampe

Pineapple Lampe: Nyskabende design og lækker belysning

0 17

Den smukke Pineapple lampe er et tegn på designeren, Frank Kerdil’s evne til at tænke i nye baner. Derfor er netop denne lampe blevet meget populær blandt danskerne. Den fås i forskellige størrelser og både som pendel, gulvlampe og bordlampe.

Designeren Frank Kerdil

pineapple-pendel-50-sort
Pineapple pendel 50cm sort

 

Travlt? Luxlight har et bredt sortiment af Pineapple lampen her

Frank Kerdil er en dansk designer, der har bygget sin designvirksomhed på dette motto:

Når mere af det samme ikke er nok!

Med mottoet mener han, at et nyt produkt kun bør blive designet og fremstillet, hvis der er mulighed for en forbedring i forhold til funktion, materialer, produktion, form eller andre af produktets egenskaber.

Frank Kerdil bruger nyskabende og kreativ tænkning, når han skal udtænke et nyt design. På den måde skiller hans designs sig ud fra mængden. Det er Dyberg Larsen, som står for produktionen af Kerdil’s Pineapple lamper.

Pineapple Lampens design

Pineapple Pendel spejl på 50cm
Pineapple Pendel spejl på 50cm

Lampens skærm består af kvadratiske blade, der sidder forskudt af hinanden. Således ligner lampen lidt en ananas. De har en farvet overside og en hvid underside. Den hvide underside gør, at lampen kan kaste meget lys fra sig. Bladene er fastgjort på et klart stel i poleret akryl. Dette gør, at stellet er næsten usynligt og man får indtrykket af, at lampen blot består af bladene, der lapper flot over hinanden.

Den smart udformning giver lampen et lys, der ikke er fokuseret på et område, men som lyser bredt ud i rummet. Du får derfor en lampe, der ikke blænder, men som giver dig en hyggelig og behagelig belysning.

Forskellige størrelser og typer

Pineapple kobber pendelsæt
Pineapple kobber pendelsæt

Når du skal finde den lampe, der passer til dig, er det en god idé at overveje 3 ting:

  • Lampetype
  • Størrelse
  • Farve

Pineapple Lampen kan du købe som pendel, gulvlampe eller bordlampe. Derudover fås de i forskellige størrelser: x-small, small, medium, large, x-large.

Lille pineapple pendel
Lille pineapple pendel

De fås i farverne sort, hvid og kobber. Dette er de typiske farver. Eksempelvis giver farven hvid dig en minimalistisk lampe, der på grund af det tidsløse design passer ind i din indretning i mange år fremover. Desuden findes lampen også i andre farver, såsom guld, aluminium og mange flere.

Muligheden for at vælge mellem farver, typer og størrelser gør, at du nemt kan finde en lampe, der passer til dit behov og din indretning.

Anvendelsesmuligheder for Pineapple Lampen

Pineapple Pendel Go Card
Pineapple Pendel Go Card

Da denne lampe findes både som pendel, gulvlampe og bordlampe, er der mange muligheder. Bordlampen kan bruges til skrivebordsbelysning eller på et bord i læsehjørnet i din stue. Gulvlampen fungerer godt i sofaområdet, hvor der er brug for lidt belysning, der ikke er for skarpt. En pendel kan bruges over spisebordet eller sofabordet og være med til at danne ramme om den ene hyggelige aften efter den anden. Hvis du har et langt spisebord, kan du med fordel købe 2 mindre pendler og hænge dem ved siden af hinanden.

Pineapple Priser og forhandlere

Priser varierer en hel del, da de små bordlamper naturligvis er billigere end de større pendellamper. Bordlampen fås til ca. 1499 DKK for den mindste størrelse, hvor en stor pendel kan koste op til 8000 DKK. Priserne svinger derfor rigtig meget, og det er derfor ikke muligt at uddybe priserne nærmere.

Du kan købe lampen hos Lampemesteren,  TrendyLiving og Luxlight.

Forhandleren med det største sortiment og for det meste billigste er Luxlight, klik her for at gå til forhandleren.

TIPS FRA ANDRE BRUGERE

Tilføj et tip til artiklen