Fritz Hansen: Top 10 møbler
Ægget Fritz Hansen Læderstol

Fritz Hansen: Top 10 møbler

0 12

Denne top 10 liste giver dig en oversigt over Fritz Hansens møbler. Listen er sammensat af en række forskellige møbler fra flere designere, i varierende prisklasser. Listen inkluderer de allermest populære møbler, deriblandt stole, borde og lamper.

Fritz Hansen er en møbelproducent, der laver skønne møbler i et flot, skandinavisk design. Én af designerne er Arne Jacobsen. Han står for de 3 første møbler på denne liste og han har virkelig fået dansk design på verdenskortet.

Top 10

1. Ægget

Ægget Fritz Hansen Læderstol

Designeren Arne Jacobsen har kreeret denne ikoniske lænestol, der har et enkelt, eksklusivt og moderne design. Ægget er designet til høj siddekomfort, så man sidder helt fantastisk i stolen. Den kan passende placeres i loungeområdet og gøre ventetiden til en eksklusiv oplevelse, eller i stuen derhjemme, hvor du kan nyde en kop kaffe og en god bog i de rigtige rammer.

Du kan købe Ægget i læder eller du kan vælge mellem 11 flotte stofpolstringer. Denne klassiker har en pris, der varierer alt efter, om du vil have den i læder eller med polstring.

Gå til forhandler

Denne smukke lænestol er 107 cm høj, 86 cm bred og 37 cm i sædehøjde.

2. Svanen

Svanen Fritz Hansen

Svanen er endnu en lænestol fra Fritz Hansen, som Arne Jacobsen har designet. Den har et tidløst udtryk med et organisk og kurvet design. Svanen blev designet samtidig med Ægget. Derfor har Svanen samme form for minimalistisk eksklusivitet, der passer godt ind i det moderne hjem.

Svanen måler 77 cm i højden, 86 cm i bredde, 74 cm lang og sædehøjde er på 40 cm. Desuden er stjernefoden fremstillet af aluminium. Du kan købe denne lænestol i læder og i forskellige farver.

Gå til forhandler

3. 7’eren

7eren Serie 7 Fritz Hansen

7’eren kommer allerede ind på en tredjeplads, da det er en af de mest solgte stole i hele verden. Det er en stol, der ikke vejer en masse og derudover kan den stables. Dette gør, at det er 7’eren, som de fleste institutioner og virksomheder har taget til sig. Årsagen til stolens popularitet er altså både det praktiske aspekt, såvel som det fine design og dens enkle form.

7’eren er en formpresset finérstol med 4 stålben. Du kan købe 7’eren som en fuldpolstret stol, forsidepolstret stol, lamineret stol eller med front af læder. På den måde kan du vælge den model i serien, der passer bedst til din indretning og dit budget. Du kan nemlig få denne stol til en pris, der lyder på 3.000-6.000 DKK, alt efter dit valg af læder eller stofpolstring.

Gå til forhandler

Den måler 49,5 cm i bredden, 51,5 cm i dybden og 80,5 cm i højden. Sædets højde er 46,5 cm.

4. Super-Elliptisk Udtræksbord

Fritz Hansen Super Elliptisk UdtræksbordFritz Hansen laver også mange lækre borde. Dette bord er et smukt spisebord, der er designet af Piet Hein. Det er ellipseformet og med muligheden for at trække bordpladerne ud og lægge tillægsplader i, alt efter behov. Det er en smart idé, da man typisk har brug for mere plads ved spisebordet, når man har gæster på besøg. Alle bordene bliver typisk leveret med udtræk og 2 tillægsplader.

Du kan vælge en bordplade i hvid, sort eller grå laminat med aluminiumskant. Alternativt kan du vælge en finérplade med finérkant i valnød eller bøg. Sidst men ikke mindst kan du vælge linoleumsbordpladen, der også har en aluminiumskant. Den fås i sort.

Der er altså mange materialer og farver at vælge i mellem. Som ekstra bonus ved dette bord, er der også mulighed for at vælge blandt forskellige størrelser. Her er det mest længen, der varierer:

  • H 72 x B 100 x L 150-250 cm
  • H 72 x B 100 x L 170-270 cm
  • H 72 x B 120 x L 180-300 cm

Gå til forhandler

5. Lænestol, Fritz Hansen JH1

Fritz Hansen JH1 Lænestol

Denne lænestol har Jaime Haydon designet og den er perfekt til stuen. Den har et roligt og hyggeligt udseende, så man får lyst til at lade sig falde ned i den med en kop the og bare sidde og slappe af. Den passer ind i de fleste hjem, da du vælge mellem forskellige ben, stofpolstring og farver.

Gå til forhandler

Den smukke og behagelige lænestol er 113 cm høj, 97 cm bred, 80 cm i længden samt 43 cm i sædehøjde.

6. Little Friend Bord

Little Friend Bord Fritz HansenMed nr. 6 på listen over møbler fra Fritz Hansen er på tide at introducere endnu en designer, nemlig Kasper Salto. Han har designet et lille bord, som på moderne vis løser et problem som mange mennesker har inde i stuen.

Når man sidder i sofaen, er det sommetider at man mangler et sted at stille koppen med kaffe. Oftere er det dog nok, at du mangler et bord, hvorpå du kan stille din bærbare computer eller tablet. Hvis du stiller den på dette flotte og praktiske bord, har du mulighed for at kunne have din bærbare eller tablet tættere på dig, uden at du skal bøje dig ned over sofabordet. Derfor bliver bordet også kaldt et multifunktionelt bord, da du kan bruge det, til lige præcis det, som du har behov for. Det er altså din ven, når du sidder i sofaen.

Bordet kan du få i laminat i farverne lys sand, hvid, grå og sort. Men du kan også vælge imellem finértyperne eg og valnød. De naturlige farver kommer nemt til at passe godt ind i ethvert hjem.

Gå til forhandler

Little Friend Bordet kan højdejusteres fra 50 cm til 73 cm, så det passer til højden på dine møbler. I diameter måler bordet 45 cm.

7. Kaiser Luxus Bordlampe

Kaiser Luxus Bordlampe Fritz HansenKaiser Luksus Bordlampe er design af Christian Dell for Fritz Hansen. Den kan bruges som lampe på dit skrivebord og den har et kuppelformet design, der er helt unikt.

Denne bordlampe kan du få i farverne hvid, sort, matsort, elfenben og rubinrød. Der er altså mulighed for at vælge en minimalistisk farve eller en stærk rød, som helt klart vil gøre sig bemærket i rummet. Målene på bordlampen er H:42,5 x D:28,5 cm.

Gå til forhandler

8. Nap stol

Nap Stol Fritz Hansen

Nap stolen er en Fritz Hansen Stol, der har armlæn. Kasper Salto står for designet til denne stol, der ligesom stoleserien ”7’eren”, er meget nem at stable og samtidig er behagelig at sidde på. Din siddekomfort er sikret idet skallens udformning passer til kroppens form. Det er en lækker stol til det minimalistiske hjem, da den er elegant i sit simple design.

Du kan få Nap stolen i Milk White og Pepper Grey, hvilket kan oversættes til mælke-hvid og peber-grå. Det er nogle farver, der er afslappede og giver et harmonisk udtryk.

NAP står for normal, aktiv og passiv, hvilket betegner bevægelserne man laver, når man sidder.

Stolens ben er i forkromet stål, men du kan også få dem lakeret i den farve, som du har valgt til skallen. Stolens størrelse er 77 cm i højden, 62 cm i bredden, 51 cm i dybden og 45 cm i sædehøjde.

Gå til forhandler

9. Essay spisebord

Essay Spisebord Fritz HansenEssay spisebordet er et klassisk stykke møbel, som har et design, der med sin enkle form, er tidløst og kan danne en hyggelig og naturlig ramme om mange måltider i familiens skød. Det er Cecilie Manz, der står bag designet.

Dette smukke spisebord fås i 3 træsorter: olielakeret eg eller valnød, eller sortlakeret ask. Det er din smag og behag, der skal overveje hvilken type træ, du er mest til. Uanset, så er det den fordel ved træborde, at de bliver pænere med tiden og derfor har du altså et godt og holdbart bord i en lang årrække.

Essay spisebordet måler H:72 x B:100 x L:230 cm, men du kan faktisk tilkøbe ekstra plads i form af en tillægsplade, så der er plads til både familien og gæsterne.

Gå til forhandler

10. Kaiser Pendel

Kaiser Pendel Fritz Hansen

Denne Kaiser Pendel er, ligesom bordlampen, designet af Christian Dell. Den findes i 5 flotte farver: matsort, elfenben, rubinrød, sort og hvid. Således er du sikret at én af farverne kan passe flot ind i din boligindretning og over dit spisebord. Den runde og enkle udformning er karakteristisk for Kaiser Pendellampen og den kan monteres i hele huset, om så du har brug for en spisebordslampe eller en lampe i soveværelset eller på kontoret.

Kaiser Pendel måler 14 cm i højde og 28,5 i diameter.

Alle disse møbler kan du finde på Livingshop, hvor du også kan se priserne og få inspiration til indretning. Forhåbentlig faldt denne top 10 over Fritz Hansen møbler i din smag, men ellers giver Livingshops store sortiment dig gode muligheder for at finde dit yndlingsmøbel fra Fritz Hansen.

TIPS FRA ANDRE BRUGERE

Tilføj et tip til artiklen