Featured
Featured posts

  0 6

  Føler du dig usikker i dit hjem om natten, eller ønsker du blot at beskytte dine værdigenstande, når du er ude af huset? En effektiv tyverialarm kan give dig ekstra tryghed og hjælpe med at holde dit hjem fri af indbrudstyve. Her kan du læse om fordelene ved at have et alarmsystem til huset samt hvordan du sikrer boligen bedst muligt.

  Hvorfor have en tyverialarm?indbryd-tyv-gaar-rundt

  Der kan være flere grunde til, at man ønsker at installere en alarm i sit hjem. Hvis du rejser meget, og huset ofte står tomt, kan det være en god ide med et alarmsystem, der advarer dig, hvis der kommer ubudne gæster. Det kan også være, at du bor i et område, hvor der ofte sker indbrud og gerne vil være på den sikre side, hvis uheldet er ude. Eller oplever et eller flere familiemedlemmer utryghed om natten? I så fald kan en tyverialarm bidrage til øget tryghed ved at advare, hvis nogen trænger ind i jeres bolig om natten.

  Hvad kan en tyverialarm?

  Først og fremmest opfanger alarmsystemets sensorer eventuel bevægelse i et hus, der måske burde stå tomt. Når sensorerne mærker uventet aktivitet, udløses en alarm, og du får besked på din mobiltelefon med det samme. De fleste alarmer er koblet på GSM-nettet og kan dermed kommunikerer via SMS og telefonopkald. Det er ofte muligt at tilknytte flere telefonnumre til systemet, så fx naboer får besked, hvis alarmen udløses. Hvis du er langt væk hjemmefra, kan du således sørge for, at nogen i nærheden kan undersøge sagen og tilkalde politiet, hvis der er indbrud. Derudover vil det høje advarselssignal fra tyverialarmen ofte chokere indbrudstyvene og få dem til at fordufte, før de får fingrene i dine mest dyrebare ejendele.

  Nogle tyverialarmer er udstyret med et kamera, som kan sende et billede af den indtrængende til din mobil. Dette kan især være en fordel, hvis der er børn i huset, som kan komme til at glemme at slå alarmen fra, når de kommer hjem fra skole. Skulle et barn ved et uheld aktivere alarmen, kan du se på billedet, at der ikke er behov for udrykning og blot slå alarmen fra.

  tyveri-politi

  Kameraer sørger også for videoovervågning, hvilket kan hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmændene, hvis de er flygtet, inden du eller politiet når frem til boligen.

  De fleste nyere alarmer kan forbindes med en app til din smartphone, så du kan betjene alarmen, uanset hvor du befinder dig.

  Der kan desuden være flere andre smarte funktioner i et alarmsystem. Mange systemer kan fx tilkobles røg- og oversvømmelsessensorer, så du får besked, hvis der er brand eller oversvømmelse i dit hus.

  Med eller uden abonnement?

  Der findes masser af forskellige alarmsystemer til sikring af din bolig. Du kan bl.a. vælge, om du vil have tilknyttet et abonnement, så du ikke selv skal stå for installation og vedligeholdelse. Hvis du vælger en alarm med abonnement, vil vagtselskabet rykke ud, når alarmen går. Dette kan være en stor hjælp for dig, hvis du ikke selv er i nærheden, men det koster penge hver gang alarmen aktiveres. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis der er falsk alarm ind imellem.

  Der er flere fordele ved at vælge en tyverialarm UDEN abonnement:

  • Du ejer alarmen og undgår løbende ekstraudgifter til fx udrykning
  • Det er simpelt at montere
  • Du kan selv justere systemet, så det passer til dine behov
  • Du kan let og billigt sikre din bolig

  Men du skal selvfølgelig overveje, hvad du har behov for. Er det et sommerhus i den anden ende af landet, der skal sikres, kan det være en fordel at være tilknyttet et vagtselskab, som kan vedligeholde og rykke ud ved indbrud. Det er en lidt dyrere løsning, men kan i enkelte tilfælde godt betale sig. Du slipper også for at skulle konfrontere eventuelle indtrængere selv, da der kommer vagter, når alarmen aktiveres.

  Den bedste privatalarm uden abonnement

  Hos https://miraca.dk kan du finde et bredt udvalg af alarmsystemer fra HouseGuard med forskelligt tilbehør. Køb fx en https://miraca.dk.

  I denne pakke får du alt, hvad der er brug for til sikring af en almindelig villa, og der er mulighed for tilkøb af masser af ekstraudstyr, hvis du ønsker at udvide alarmens funktioner. Alarmens elementer er enkle og stilrene i designet, og den er yderst brugervenlig, hele familien kan betjene den. Når du køber denne alarm, har du mulighed for at vælge, om sensorerne skal tage højde for eventuelle husdyr i hjemmet, så alarmen ikke aktiveres, når familiens hund eller kat lunter rundt i stuen.

  For kun 595 DKK kan du desuden få boligalarmer.dk til at indstille alarmsystemet, så alle dele og sensorer er koblet sammen med kontrolpanelet ved levering. Således skal du kun opsætte de forskellige dele i huset, og tyverialarmen vil være aktiv med det samme.

  Husk, at din alarm skal bruge et SIM-kort. Dette følger ikke med, men kan købes her. https://miraca.dk.